Filtrul video YouTube

Personal stirea am citit-o de vreo 2 zile pe un sit strain, insa pana sa gasesc timp de tradus tot (amanuntele) si pana sa gasesc si timpul, intrucat ieri am fost ocupat, alaltaieri la fel, stirea a aparut in romana. Asa ca va redau ceva din stirea in romana, dar si linkul in engleza, ca sa va informati mai bine.
 
Reprezentantul juridic al companiei Google a anuntat ieri, in cadrul unei audieri in procesul impotriva Viacom, ca se doreste instalarea unui sistem de filtrat pentru serviciile video ale Youtube.
 
In acest moment judecatorii unui tribunal din New York
examineaza acuzatia de violare a drepturilor de copyright depusa de catre grupul american Viacom impotriva Youtube.
 
Avocatul companiei Google a mai anuntat cu aceasta ocazie ca sistemul de filtrare a materialelor video va intra in vigoare incepand cu luna septembrie. De altfel, rivalul francez al companiei, Dailymotion, utilizeaza inca de la jumatatea lui iulie tehnologia de amprentare numerica, dezvoltata de societatea americana Audible Magic.
 
Un purtator de cuvant al companiei a declarat insa ca acest obiectiv poate fi extrem de complicat deoarece este vorba de o tehnologie noua de la care nu stim exact ce sa ne asteptam si deci, data lansarii concrete este incerta.
 
Cred ca s-au saturat de atatea procese. Viacom cere despagubiri de un miliard de dolari. Ma intreb daca nu cumva achizitionarea YouTube nu a fost mai mult o paguba prin multe procese intentate.
 
Stirea in romana: aici
Stirea in engleza: aici


Comments are closed.

Copyright © rpo     Powered by WordPress MU    Designed by WPDesigner    Hosted by www.weblog.ro
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X